Concurs TOUCH. Câștigă unul dintre cele TREI pachete cu produse de igienă TOUCH. 150 de lei/pachet!!!

0

Concurs TOUCH. Câștigă unul dintre cele TREI pachete cu produse de igienă TOUCH. 150 de lei/pachet

TOUCH și My MAGAZINE va invită la concurs – poți câștiga pachete cu sapun lichid, gel antibacterian, sapun solid, spray dezinfectant etc, în valoare de peste 50 de lei. Concurs TOUCH cu 3 premii!

Regulamentul este simplu.

Dă like paginii Facebook MyMAGAZINE, (nici un SHARE nu e rau de loc, pentru a afla și prietenii tai), apoi lasă la CONCURS mesajul “TOUCH”, urmat de taguirea unui prieten, despre care crezi că ar putea fi interesat de concurs!

De asemena, poți da like și paginii Facebook TOUCH, pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Astfel, răspunsul va putea arăta, de exemplu cam așa: TOUCH – @Maria X

Concursul începe vineri, 21 septembrie, și se termină, joi, 27 septembrie, la orele 24.00. Câștigătorul va fi desemnat a doua zi, vineri, 28 septembrie, prin tragere la sorți – Random ORG.

Pachetele vor veni acasă la tine,  așa că nu este deloc complicat.

SUCCES la acest Concurs TOUCH!
Despre TOUCH

Te duci la birou cu mijloacele de transport în comun? Mergi cu trenul sau cu avionul şi ai vrea să iei o gustare, dar nu ai unde să te speli pe mâini?

Foloseşti cărucioarele sau coşurile din supermarket-uri? Ieşi cu familia sau prietenii la iarbă verde în weekend-uri?

Pui mâna pe clanţele de la uşi când intri în clădirea în care lucrezi? Te sprijini cu mâna de balustradă atunci când urci scările?

Îţi ţii telefonul mobil pe birou? Iei uneori o gustare rapidă în faţa calculatorului?

Dacă răspunsul la aceste întrebări este da, felicitări! Ai adunat o colecţie impresionantă de bacterii! E drept că, în oricare dintre situaţii te-ai afla, ar fi recomandat să te speli pe mâini cu apă şi săpun, dar… nu avem întotdeauna un robinet la îndemână!

Touch te protejeaza impotriva bacteriilor punandu-ti la dispozitie variante care sa te ajute in orice situatie: gel antibacterian, spray antibacterian, sapun lichid antibacterian.

Share.