The Mono Jacks lansează un nou videoclip pentru piesa „Acum începe totul”

0

Trupa The Mono Jacks lansează videoclipul piesei „Acum începe totul”, regizat și produs de artistul Cătălin Rulea în cadrul proiectului Video Content.

Cântecul „Acum începe totul” deschide albumul „Ușor distorsionat”, lansat în toamna anului trecut. Videoclipul piesei a fost filmat la București și prezintă câteva persoane (beneficiari ai Fundației Estuar) care sparg un zid, aducând aminte de căderea zidului Berlinului din 1989.

În spatele zidului, însă, se găsesc tot ei, care sparg un alt zid, încercând din răsputeri să găsească altceva după… deși totul pare în zadar.

În mintea unui om cu probleme de sănătate mintală se dă o luptă fără sfârșit – până când, la un moment dat, un veritabil zid se ridică între el și societate.
Clipul a fost realizat împreună cu beneficiari ai Fundației Estuar, organizație care oferă opțiuni sociale și alternative adulților cu probleme de sănătate mintală, în vederea incluziunii lor în comunitatea românească.

Albumul The Mono Jacks – Ușor distorsionat este disponibil pentru streaming și download aici: http://smarturl.it/usordistorsionat

Videoclipul a fost realizat de către: Cătălin Rulea (regizor, producător), Dragoș Popescu (regizor asist), Daniel Kosuth (camera), Tudor Popescu (montaj), Cristina Nicolaescu (scenograf).

„Fie că este prezentată pozitiv sau negativ, realitatea, prin mediatizare, capăta o aură ireală. Problemele societății în care trăim sunt de multe ori ignorate sau clasate într-un sertar ascuns ca să nu ne tulbure viața în bunăstare pe care vrem să o construim. Cum putem rezolva problemele societății? Ce poate face artă pentru societate și ce poate face artă pentru artă? Contextualizarea de față pune produsul artistic la intersecția dintre cultura pop, campanie mediatică de sensibilizare și artă angajată social.”, spune Cătălin Rulea.

The Mono Jacks – „Acum începe totul”

 

Share.