Starbucks Campus 6 Politehnică, o nouă cafenea

0

Încă o cafenea Starbucks ( Starbucks Campus 6) s-a deschis zilele trecute. Se contează pe numărul mare de studenți și angajați corporate din zonă, iar locația este la intersecția Bd Vasile Milea cu Bd Iuliu Maniu.

Cafeneaua s-a desc his în București în complexul de birouri Campus 6.1 dezvoltat ȋn zona Politehnicii, pe Blvd. Iuliu Maniu 6.

Starbucks Campus 6. Pentru studenți și nu numai

Noua cafenea se întinde pe o suprafață de 204 metri pătrați și are un design modern, minimalist și cool, pe gustul tinerei generației, accentul fiind pe spații ample foarte confortabile, unde clienții se pot relaxa sau pot munci sau învăța pentru sesiune.

Cafeneaua Starbucks Campus 6 dispune și de o terasă de 124 metri pătrați pentru fumători și oferă cele mai bune băuturi pe bază de cafea cu care brandul ne-a obișnuit, inclusiv produsele din ofertele limitate, alături de cafelele cu arome de sezon, cum ar fi Pumpkin Spice Latte, vedeta toamnei la Starbucks.

Pe lângă popularele băuturi pe bază de cafea, noua unitate oferă și gustări rapide și sănătoase, dar și deserturi delicioase, perfecte pentru pauza de prânz.

Anul acesta, Starbucks a marcat al unsprezecelea an pe piața din România, unde numără 45 cafenele în 12 orașe.

 

Share.