Black Friday la eMAG! A ÎNCEPUT!Ce cumpărăm? Care sunt noutățile? Produse speciale

0

16 noiembrie marchează ziua cu cele mai multe reduceri din an la eMAG. Înca din 2011, eMAG Black Friday este cel mai așteptat eveniment de cumpărături al anului. Promoțiile și prețurile unice, plus volumul imens de produse, promit să facă din a opta ediție cea mai atractivă dintre toate!

Black Friday la eMAG

În acest an, Black Friday vine cu peste 3 milioane de produse în ofertă și reduceri totale de peste 220 de milioane de lei! În plus, peste 6.000 de magazine partenere eMAG au pregătit super oferte pentru clienți.

Oferta din acest an cuprinde o gamă largă de produse și cadouri, printre care 50.000 de televizoare, 76.000 de smartphone-uri, 20.000 de laptopuri, 300.000 de jocuri și jucării, 15.000 mașini de spălat, 21.000 de frigidere, 165.000 de electrocasnice mici, 235.000 de produse fashion, 100.000 de parfumuri și cosmetice și 190.000 de anvelope.

Black Friday la eMAG. Nu mai ai răbdare? Dă click mai jos!

Ca în fiecare an, de Black Friday, produsele speciale se regăsesc în oferta eMAG: monede de aur, bilete la evenimente, pachete turistice, ceasuri și bijuterii de lux, servicii medicale, abonamente telefonie mobilă, plus multe altele ce îți cresc adrenalina!

Logistica Black Friday din acest an este susținută și de noul depozit destinat produselor voluminoase, construit într-un timp record, de doar 11 luni. Cu o suprafață de 126.000 de metri pătrați (cât 20 de terenuri de fotbal) și o capacitate de 2 milioane de produse voluminoase mari și medii, noul spațiu este cel mai mare depozit din Sud-Estul Europei.
Black Friday la eMAG. Livrare

eMAG estimează că în primele cinci zile după Black Friday vor fi livrate 70% dintre comenzi, restul urmând să fie livrate până pe 28 noiembrie. Clienții eMAG pot alege ca acestea să fie expediate prin curier sau să le ridice personal fie din orice showroom eMAG, fie de la cele peste 600 de puncte de livrare deschise în parteneriat cu Poșta Română sau din unul dintre cele 40 de puncte de colectare Easy Box eMAG.

În plus, eMAG a investit 2,5 milioane de euro în servere, servicii de hosting și cloud, pentru a le oferi clienților o experiență îmbunătățită de utilizare a site-ului în ziua de Black Friday.

Cardul de cumpărături eMAG și Raiffeisen Bank beneficiază de 60 de rate fără dobândă. De asemenea, produsele de Black Friday vor putea fi plătite și cu ajutorul celorlalte carduri de credit emise de băncile și instituțiile financiare partenere, cu beneficii de la 12 până la 24 de rate fără dobândă.

Share.