CONCURS. Câștigă un kit împotriva răcelii de la PLANTAMED

0

PLANTAMED și My MAGAZINE vă invită la concurs – puteți câștiga 5 kituri Natural de bine, ține răceala la distanță  pentru copiii si bunici. Fiecare colet, în valoare de 100 de lei conține  Esberitox  -actioneaza asupra sistemului imunitar pe trei cai diferite, Spray Antiviral – susține apărarea naturală a organismului oprind infecția virală prin acțiune astringentă și antivirală directă și GripStop  – indicat în tratamentul și prevenirea obstrucției nazale la copii.

Fie că au nasul înfundat, roșu în gât și fac febră, copiii sunt prioritatea noastră. De ce să nu fim atenți la produsele cu care-i tratăm, mai ales că 3F Plantamed are produse naturale specifice fiecărei suferințe a copilului? Produse studiate de peste 90 ani, cunoscute în Germania, Italia și întreaga lume, dar și produse inovatoare, bazate pe calitate și inteligenta, unice.

Regulamentul Concursului  Natural de bine, ține răceala la distanță este simplu.

Dati like paginilor Facebook MyMAGAZINE si PLANTAMED (nici un SHARE nu e rău de loc, pentru a afla și prietenii dvs), apoi lăsați la CONCURS mesajul  Natural de bine răceală, urmată de tag a doua persoane, despre care credeți că ar putea fi interesate de concurs!

Astfel, răspunsul va putea arăta, de exemplu cam așa: Natural de bine -răceală – @Maria X @Ioana

Concursul începe joi, 14 februarie, și se termină joi, 21 februarie, la orele 24.00. Câștigătorii vor fi desemnați in zilele urmatoare prin tragere la sorți – Random ORG.

Pachetele vor veni acasă la dvs, așa că nu este deloc complicat.

CONCURSUL IL GASIȚI AICI

 

Share.