Andreea Bălan, la Capatos, diseară. Experiența HORROR prin care a trecut!

0

Diseară, de la ora 23.00, la “Xtra Night Show”, Andreea Bălan va avea prima apariție după momentele grele prin care a trecut la nașterea celei de-a doua fetițe.

Vedeta va povesti în direct și în exclusivitate, la Antena 1, despre complicațiile nașterii prin cezariană în cursul căreia a suferit un stop cardio-respirator.

De asemenea, jurata show-ului “Te cunosc de undeva!” va vorbi la emisiunea lui Dan Capatos și despre micuța Clara Maria, fetița pe care a adus-o pe lume, acum trei zile, la un spital privat din Capitală.
Andreea Bălan, la Capatos

Luni, 4 martie, Andreea Bălan a adus-o pe lume pe Clara Maria, cel de-al doilea copil al său și al soțului ei, actorul George Burcea. O fetiță sănătoasă, care a cântărit la naștere 3,2 kg.

În timpul nașterii prin cezariană, au apărut însă complicații grave, în urma cărora Andreea a intrat într-un stop cardio-respirator.

Ulterior, medicii au declarat că Andreea a suferit o embolie amniotică, o complicație care se întâmplă o dată la 80.000 de cazuri, doar 10% dintre paciente reușind să supraviețuiască.

Andreea Bălan și George Burcea mai au o fetiță, Ella Maya, în vârstă de doi ani.
Share.