URSUS Tank. Bere nepasteurizată livrata direct din fabrică în locații selectate

0

Noutăți pline de savoare amăruie  vin de la Ursus. Tocmai s-a lansat URSUS Tank. Bere nepasteurizată livrată în timp record din fabrică. Povestea este inclusă

URSUS, regele berii în România, a lansat URSUS Tank, bere proaspătă nepasteurizată care, printr-o tehnologie nouă în România, este livrată într-un timp foarte scurt direct din fabrică.

Aceasta ajunge foarte repede (maxim în 24 de ore) din fabrică în locațiile partenere selectate (berării, pub-uri, baruri, restaurante) în care sunt instalate tancurile de bere; partenerii pot astfel să ofere clienților o bere URSUS Tank nepasteurizată și proaspăt adusă din fabrică.

URSUS Tank. Bere nepasteurizată. Poveste

„Această inovație adusă de Ursus Breweries pe piața berii din România ne permite să punem în valoare esența berii la maximum: acel «ceva» subtil, destul de greu de descris, dar ușor de recunoscut, numit «prospețimea gustului». Cum este posibil acest lucru prin berea ta tanc? Berea limpede, proaspăt filtrată la rece și nepasteurizată este transferată de pe linia de producție din fabrică direct în locațiile de consum prin intermediul unor tancuri mobile special dezvoltate pentru acest transfer”, povestește Sabina Luca, Process & Product Quality Manager.
“Odată ajunsă în tancurile din locații, berea este gata pentru consum. Ea este permanent păstrată cu grijă până la momentul servirii, tancurile din locații fiind dotate cu o tehnologie care permite menținerea temperaturii optime. Berea păstrată optim și ferită de lumină pe tot drumul, de la «robinetul ascuns» din fabrică și până în paharul consumatorului, este o bere care oferă maximum de prospețime a gustului. Adăugând că berea noastră la tanc are o durată scurtă de consum și un termen de valabilitate sub o lună, înțelegem că putem vorbi de prospețime simplu și autentic”, declară Sabina Luca, Process & Product Quality Manager.

URSUS Tank. Bere nepasteurizată. Unde o găsim?

URSUS Tank este disponibilă doar în anumite locații selectate din segmentul Horeca din București, printre care se numără: Biutiful, Beert, Draft Pub, dar și din țară: Buzău – O brothers, Constanța – Library, Craiova – Downtown și Târgoviște – Towers.

Share.