Golden buzz la Românii au talent! Moment halucinat cu un contorsionist(VIDEO)

0

De 8 martie, spectacolul absolut a fost pe scena Românii au talent! Concurenți cu aptitudini uluitoare sau ieșite din comun au venit în fața juraților și au prezentate momente care i-au lăsat de multe ori fără cuvinte. Golden buzz la Românii au talent

Publicul a fost impresionat de reprezentațiile de vineri seară și au răsplătit participanții cu aplauze frenetice, iar Andi Moisescu și-a ales favoritul din acest sezon, Kidd Strobe Aka Frenchiebabyy, a apăsat butonul auriu pentru el și l-a trimis direct în semifinale.

Golden buzz la Românii au talent

Băiatul a adus pe scenă un număr de contorsionism, care a depășit orice așteptare și imaginație.

Concurenții le-au oferit aseară telespectatorilor un show fantastic, în care au îmbinat energia cu entuziasmul și suspansul cu emoția.

Dansul popular, momentele de canto, flair bartending, acrodance, slackline, contorsionism, belly dance sau dancehall, terapia prin râs, dansul contemporan și magia au adus culoare și vibrație spectacolului din cea de-a cincea ediție a celui mai tare show de divertisment.

Talentul a prins contur prin reprezentații uimitoare, iar românii s-au bucurat de încă o seară în care au trecut prin stări din ce în ce mai diverse.
Golden buzz la Românii au talent. 3.1 milioane telespectatori

Cea de-a cincea ediție a sezonului 9 Românii au talent a fost lider de audiență pe toate segmentele de public!

Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 16.7 puncte de rating și 48.9% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 4.3 puncte de rating și 12.5% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 3.1 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul Românii au talent..

Michael Jackson, pedofilie. Documentarul Leaving Neverland, pe HBO GO

Share.