Cât costă să închiriezi o trotinetă Lime

0

Lime s-a lansat și la București. Avem 1.000 de trotinete numai bune ca soluție pentru  „primul şi ultimul kilometru”  – strategia celor de la Lime. Dar să vedem Cât costă să închiriezi o trotinetă Lime

Lime, furnizorul inovator de mobilitate urbană, a ajuns în Bucureşti. Trotinetele sunt disponibile în principalele zone din București, la gurile de metrou, langă parcuri, instituții publice, teatre și muzee.

Lime îşi propune să ofere o alternativă reală a modului de deplasare a locuitorilor oraşului. Noile trotinete oferă o soluţie pentru ‘primul şi ultimul kilometru’ – contribuind la conectarea cu celelalte modalităţi de a merge la serviciu, la întâlnirile cu prietenii sau la alte drumuri prin oraş.

vivre.ro

 Cat costă să închiriezi o trotinetă. București, tot mai sus în topul orașelor aglomerate

În 2018, conform Indicelui de trafic Tom Tom, Bucureşti a urcat două locuri în clasamentul celor mai aglomerate oraşe din lume din punct de vedere al traficului rutier.

Potrivit acestor statistici, capitala are cel mai aglomerat trafic din Europa, în medie, locuitorii Bucureştiului petrecâd cu 50% mai mult timp în trafic decât în mod obişnuit, mai mult decât locuitorii din Istanbul sau Rio de Janeiro.

Cu o trotineta electrica Lime, distanța dintre Piața Victoriei în Piața Romană va putea fi parcursă în 3 minute.
Cât costă să închiriezi o trotinetă. Cum funcţionează Lime

Pentru a folosi Lime, ulitzatorii trebuie să descarce aplicaţia, să localizeze o trotinetă pe hartă şi să o deblocheze. Aceștia au nevoie de un card bancar și să fi împlinit 18 ani.

La încheierea călătoriei, utilizatorii trebuie să urmeze instrucţiunile din aplicaţie pentru a finaliza călătoria şi a parca în mod responsabil.

Pentru deplasarea cu Lime, costul de deblocare este de 3 lei, iar pentru fiecare minut de călătorie se va adăuga suma de 60 de bani. Echipele locale Lime se vor ocupa de întreţinerea, reîncărcarea şi amplasarea flotei în oraş.

Compania respectă siguranţa şi confortul şi îndeamnă utilizatorii să poarte cască de fiecare dată.

dyfashion.ro

ideall.ro

 

 

 

Share.