5 filme de Crăciun la DIVA

0

Televiziunile intră pe ultima sută de metri și difuzează în această perioadă filme tematice . Să vedem 5 filme de Crăciun la DIVA, toate noi sau foarte noi, care ne sunt propuse pentru această perioadă.

Avem în fiecare seară câte unul!

Filme de Crăciun la DIVA: vineri

Vineri, 13 decembrie, începe o Campanie de Crăciun (Jingle Around the Clock, 2018) de la ora 19:40. După ce a renunțat la planurile de Crăciun în favoarea serviciului, Elle Bennett (Brooke Nevin) află că trebuie să colaboreze cu rigidul Max Turner (Michael Cassidy), care are o părere diferită despre sărbători.

Filme de Crăciun la DIVA: duminică

Duminica, 15 decembrie de la 16:00, începe Borcănele de Crăciun (Christmas Jars, 2019). Bazat pe un roman de Jason F. Wright, filmul spune povestea unui reporter, Hope Jensen (Jenny Ross), care risipește misterul ce înconjoară borcănelele de Crăciun, borcane pline cu bani dăruite în mod anonim celor ce au nevoie de ele în prag de sărbători.

Însuși Jason F. Wright apare în film și livrează unul familiei Maxwell.

elefant.ro

Filme de Crăciun la DIVA: marți

Marți, 17 decembrie, de la 16:00 este difuzat filmul Sunetul Crăciunului (Sound of Christmas, 2016).  Lizzie Moore (Lindy Booth) este profesoară de pian și îl întâlnește pe Brad Evans (Robin Dunne) în timp ce îi predă fiicei lui.

Cei doi ajung să se apropie până ce află că Brad vrea să cumpere o parte din proprietate școlii pentru care ea lucrează. Lindy Booth și Robin Dunne au mai jucat împreună în filmul Magia Crăciunului și Dimineața morții.
Filme de Crăciun la DIVA: vineri

Vineri 20 decembrie de la ora 19:40 începe Crăciunul de după colț (Christmas Around the Corner, 2018). Claire (Alexandra Breckenridge) este o corporatistă tipică din New York, care călătorește de Crăciun într-un liniștit orășel din Vermont. Imediat ce ajunge acolo decide să îl ajute pe chipeșul Andrew (Jamie Spilchuk) să renoveze vechea librărie a orașului.

Pe măsură ce colaborarea lor avansează, la fel se întâmplă și cu sentimentele pe care le simt unul pentru altul, până ce Claire află că Andrew intenționează să vândă librăria după anul nou.

Filme de Crăciun la DIVA: duminică

Duminică, 22 decembrie de la 16:00 începe premiera Sera de crăciunițe (Poinsettias for Christmas, 2018). Cu câteva săptămâni înainte de Crăciun, Ellie decide să își ajute familia să livreze zeci de mii de crăciunițe pentru parade anuală din oraș. Problema principală este că frunzele plantelor nu sunt roșii, iar Ellie este hotărâtă să găsească un răspuns alături de botanistul orașului.

Studiu. Berea te ajuta când faci sport

answear.ro

 

Share.