Sezon nou Las Fierbinți, azi, de la 20:30, la PRO TV!

0

Incepe la ProTv serialul preferat al românilor. Sezon nou Las Fierbinți, de la ora 20.30

În această seară, totul se va desfășura în jurul unor acuzații de hărțuire sexuală. Victimă – Dalida. Autor – Vasile.

În primăria din Fierbinți se întâmplă câteva lucruri care ar putea să-i arunce pe Robi și Vasile la închisoare. Comportamentul lor a împins-o pe Dalida în situația în care să caute ajutor.

Marți seară, plângând, Dalida își va deschide sufletul în fața Aspirinei și-i va mărturisi că nu mai suportă comportamentul pe care șeful ei îl are față de ea: ”Nu-l mai suport pe Vasile, deloc. Nu-i mai convine nimic la mine: nu mă mai îmbrac cum trebuie, nu sunt tunsă bine, nu sunt machiată bine, nici cafeaua nu o mai fac cum trebuie. I s-a pus pata pe mine și nu mă mai lasă. Îmi zice că femeile nu sunt bune la nimic, că pe tot ce punem mâna stricăm. Să nu-ți mai spun că până la miezul nopții joacă table cu Robi și mă ține și pe mine să fac ore suplimentare. Să le fac cafea, să le cumpăr pateuri și după aia mă toacă: se îmbată și îmi dau palme la fund. Joacă pe porunci și cine pierde îmi dă palme. M-au zăpăcit de tot. Nici Solitare nu mai știu să joc și eu eram cea mai bună la asta”, îi spune aceasta prietenei ei, Aspirina.
Sezon nou Las Fierbinți. Ce-i dă prin cap Aspirinei

Enervată la culme de comportamentul celor doi, Aspirina găsește o metodă prin care să pună capăt problemelor prietenei ei. Aceasta îi filmează pe ascuns la o partidă de table, în primărie, în timp ce vorbesc despre femei. ”Dar nu știți ce surpriză frumoasă mi-ați făcut când ați ales subiectul ăsta cu femeile care e degeaba și cu bărbații care ei e cei mai tari. De hărțuire sexuală ai auzit, Vasile? Tu știi ce se întâmplă în America din cauza asta? Ciupiturile de care zicea Dalida, palmele la fund, aluziile sexuale, mitocăniile și toate vorbele urâte la adresa ei? Uite, asta e o listă cu femeile pe care le-ai hărțuit sexual: 36 de la noi, 12 de la Dridu. Lasă că o să le cunoști tu, vin toate la proces”, îl amenință aceasta.

Cum va reacționa primarul când va afla că poate ajunge după gratii din cauza comportamentului său vedem marți și joi, de la ora 20:30, la PRO TV.

elefant.ro

Jocurile Olimpice Tokyo 2020, la TVR

 

Share.