Au început filmările la MATRIX4!

0

Lana Wachowski va scrie și regia MATRIX 4 cu Keanu Reeves și Carrie-Anne Moss revenind în rolul lui Neo și Trinity. Filmul a început să fie turnat în San Francisco.

Din distribuție fac parte Keanu Reeves (JOHN WICK), Carrie-Anne Moss (SUSPECT ZERO) și Jada Pinkett Smith (THE NUTTY PROFESSOR), Jessica Henwick (GODZILLA VS KONG), Neil Patrick Harris (STARSHIP TROOPERS), Toby Onwumere, Erendira Ibarra (SENSE8) și Yahya Abdul-Mateen II (WATCHMEN).

Pe lângă regizorul acestui al patrulea film THE MATRIX, Lana Wachowski va semna de asemenea scenariul continuării împreună cu Aleksander Hemon și David Mitchell. Wachowski, de asemenea, va produce filmul, împreună cu Grant Hill.

hervis.ro
Pentru cei care au uitat, filmul original a fost scris și regizat de The Wachowskis și din distribuție au făcut parte Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss și Laurence Fishburne.

Cu aproximativ șapte luni în urmă, Lionsgate a anunțat că va lansa al patrulea film din franciza JOHN WICK pe 21 mai 2021. În urmă cu câteva ore, Warner Bros. a anunțat că vor lansa al patrulea film din franciza MATRIX tot pe 21 mai. , 2021.

Deja, cineastii se confruntă acum cu o situație. Ce franciză de acțiune Keanu Reeves vor dori să susțină deschiderea weekend-ului? JOHN WICK sau MATRIXUL?

Oricum am da-o, 2021 pare a se anunța anul lui Keanu Reeves.

A murit Kirk Douglas. Aclamat de toată lumea, nu a luat niciodată Oscar-ul pentru interpretare

 

 

Share.