Ce mi-a aterizat în căsuța poștală. Masaj erotic. Pentru ELE. Plus alte amănunte picante și bulversante…

0

Din ciclul mare-i grădina lui Dumnezeu… dar stai să vezi ce mailuri am primit eu azi, prezentăm astăzi un subiect care ne-a inspirat pentru o nouă rubrică.

Că parcă-parcă e păcat dacă ai marfa la botul calului să nu profiți de ea, nu?

Așa că am decis. Noua rubrică se va numi “Ce mi-a aterizat în căsuța poștală”. Și va conține…o să vă lămuriți voi ce, imediat…

Așadar, informația de mai jos mi-a aterizat pur și simplu în căsuța poștală. Nu, nu faceți paralela între “aterizat” si “parașute”, nu veți  ajunge nicăieri. Cel puțin cu mine.

Shit happens, mai ales atunci când ai aceeași adresă de mail de când s-a inventat net-ul…

Informația de mai jos vine de la un salon de masaj erotic. Nu din acela la care vă gândiți. Din CELALALT.

Ni se comunica faptul că pe piața din București taman s-a inaugurat serviciul de masaj erotic pentru femei, și că merge foarte bine. Opțional, se poate și pentru cupluri.

Dar cine e fraier să vină cu perechea?

Attraction Club Massage se numește respectivul cuibușor de nebunii, iar directoarea, Carmen Cinpoca, o tipa salon din câte imi dau seama urmarind pagina de Facebook explică „Sedintele de terapie fizica, spirituala si erotica sunt perfecte pentru femeile de afaceri cu foarte putin timp liber. Femei care simt nevoia de a termina ziua sau de a o incepe in cel mai placut mod posibil. Femeile care pun munca pe primul plan si placerea lor pe plan secund. La noi se pot redescoperi pe plan intim si sa isi dezvolte latura erotica,
iar pentru o ora sa fie totul doar despre ele.

In acest scop, la salon au fos adusi doi tipi, bine făcuți (după orice standard vreți voi), “extrem de bine pregatiti, asi in tainele masajului de relaxare si erotic”.

La fel de bine pregatite par și declarațiile lor.

“Cand am vazut anuntul celor de la Attraction Club Massage m-am gandit cum ar fi daca… Apoi am luat in serios oportunitatea si m-am prezentat la un interviu. M-a surprins sa vad ca mai erau pretendenti la posturile de maseuri, dar mi-am incercat norocul. A urmat o discutie foarte placuta cu Carmen, directoarea salonului. Apoi a urmat o proba fizica, nu glumesc, pentru ca apoi sa ma anunte ca am fost ales. E o meserie speciala, trebuie sa recunosc”, declară Cristian, actor în timpul liber.

Partea proastă la informațiile astea este că nu poți să nu te gândești la prostii. Dar asta e, îți asumi.

Conform bancului, bomba continuă să cadă. Stați să vedeți…

“Pe aceasta cale, dorim sa si lansam o invitatie publica pentru cateva persoane de renume din lumea mondena la o sedinta gratuita de masaj erotic cu Christian sau David. Celebrul designer de moda, Catalin Botezatu, ne-ar bucura daca ar spune DA invitatiei, la fel, fostul international roman, Gabi Balint sau Mihai Trastariu pentru a lansa cum se cuvine acest serviciu nou pe piata din Romania. Cele trei distinse vedete sunt invitate sa vina alaturi de partenere pentru a se bucura de clipe minunate si de a incerca ceva nou in compania maseurilor Attraction Club Massage, Christian sau David”, a declarat sefa salonului si persoana care a gandit de la zero acest serviciu inovativ pe piata, Carmen Cinpoca.

Bai frate, aici mă opresc. Beau un pahar de apă. Incerc să măs cutur de râs. Săracu Balint, cu ce o fi greșit. Acu’ cred că nici Trăistariu nu e de blamat. Poți să îi spui că nu se mai satură cu Eurovisionul, că și-a deschis vreo zece conturi pe Facebook cu care înceracă să…dar până la urmă nu e vina omului.

Whatever, dacă îi vedeți pe ăștia trei, le puteți transmite.

Și încheiem aici. Tarife nu vă dau, intrați pe site, treaba voastră, nimeni nu m-a platit pentru asta.

Share.