Bilete în avans la Gardienii Galaxiei Vol. 2 (VIDEO)

0

Nu mai este foarte multă vreme până la premiera oficială a filmului Gardienii Galaxiei Vol. 2 și avem deja vești bune. Cine vrea poate să ia Bilete în avans la Gardienii Galaxiei Vol. 2

Biletele pentru continuarea mult aşteptată a poveştii din Universul Marvel se pot achiziţiona începând cu data de 21 aprilie.

Filmul „Gardienii Galaxiei Vol. 2” va ajunge în cinematografele din România începând din seara datei de 4 mai. Cumpărarea biletelor în avans îţi oferă posibilitatea de a fi printre primii care se reîntâlnesc cu gaşca de eroi improbabili.

Filmul „Gardienii Galaxiei Vol. 2” este distribuit de Forum Film România şi va fi disponibil în format 3D, IMAX 3D, 4DX 3D şi Dolby Atmos.

Bilete în avans la Gardienii Galaxiei Vol. 2

În Vol. 2, personajele colorate şi pline de umor au o altă dinamică, conturând altfel de relaţii, suprinzându-ne cu o nouă aventură. În prima parte, Gardienii devin o familie, însă în a doua parte accentul se mută pe relaţiile dintre personaje în interiorul familiei.

Aşa cum spune şi James Gunn: „Este o poveste complicată pentru că vorbim în primul rând despre un grup de inadaptaţi care devin o familie, însă nu se ştie unde duce acest lucru.” Fiecare personaj este unic în felul său şi fiecare aduce ceva special, iar până vă reîntâlniţi cu ei pe marile ecrane, vă facem şi mai curioşi, povestindu-vă puţin despre ei.

„Gardienii Galaxiei Vol. 2” este scris şi regizat de James Gunn („Gardienii Galaxiei”, „Dawn of the Dead”) şi produs de Kevin Feige.

În rolurile principale apar Chris Pratt („Jurassic World”) în rolul lui Peter Quill, Zoe Saldana („Star Trek Beyond”) în rolul Gamorei, iar Dave Bautista este Drax. Vin Diesel îi dă glas micuţului Groot, iar Bradley Cooper este vocea lui Rocket. Michael Rooker („The Walking Dead”) este Yandu, iar Karen Gillian („The Big Short”) este Nebula.

Trailerul filmului, mai jos…

Share.