Premiile Emmy 2017: Westworld, cele mai multe nominalizări. Einstein de la Nat Geo, 10 alte nominalizări

0

Două seriale foarte populare la noi au reușit să strângă nenumărate nominalizări la Premiile Emmy. Nu întrebați de Game of Thrones – a început prea târziu pentru a prinde nominalizările, așa că anul acesta vom avea Emmy fără GoT.

“Serialul Westworld”conduce în lista nominalizărilor la categoria dramă pentru Premiile Emmy 2017, actorii britanici Sir Anthony Hopkins şi Thandie Newton numărându-se printre nominalizaţi.

Astfel “Westworld”, difuzat la noi pe HBO, a acumulat un număr de 22 de nominalizări.

Serialele „Stranger Things” şi „Feud: Bette and Joan” se plasează pe locul al 2-lea, cu câte 18 nominalizări fiecare, urmate de serialul de comedie “Veep”, cu 17, conform BBC.Printre alte nume mari de pe lista Premiilor Emmy 2017 se află şi Nicole Kidman şi Reese Witherspoon, ambele pentru rolurile din „Big Little Lies”.

Actriţa Carrie Fisher a primit o nominalizare postumă pentru rolul său din „Catastrophe” de pe postul Channel 4, iar Benedict Cumberbatch este nominalizat pentru „Sherlock: The Lying Detective.”

Şi actorul american Robert De Niro, în rolul infractorului Bernie Madoff din „The Wizard of Lies” se află pe lista nominalizărilor.

Thandie Newton a fost nominaliză pentru cea mai bună actriţă în rol secundar pentru rolul său din “Westworld”, în care joacă rolul unei matroane de bordel în parcul de distracţii Westworld, populat cu roboţi umanoizi, bazat pe filmul cu acelaşi nume al lui Michael Crichton din 1973.

Interesant este faptul că cinci din cele şapte nominalizări au mers către seriale noi, inclusiv către This Is Us al reţelei NBC, primul serial al unei reţele majore de ştiri care intră în aceastp categorie, după anul 2011.

Noul sezon HBO al “Game of Thrones”, așa cum vă spuneam, nu este nominalizat la Premiile Emmy 2017 pentru că debutează prea târziu pentru a fi eligibil pentru competiţia din acest an.

Premiile Emmy 2017. Geniul: Einstein. Zece nominalizări

Un serial care a făcut o bună figură este și „Geniul: Einstein”, primul serial original National geographic de acest fel. „Geniul: Einstein” a obținut nu mai puțin de zece nominalizări Emmy – dintre care amintim Cel mai bun actor în rol principal (Geoffrey Rush) sau Cea mai bună regie (Ron Howard).

Geoffrey Rush are misiune grea, pentru că la categoria sa se va „bate” cu alți grei precum Robert de Niro, Ewan Mc Gregor, John Turturo sau Benedict Cumberbatch.
elefant.ro%20

De asemenea, National Geographic a reușit să adune alte 7 nominalizări cu alte producții ale sale, printre care si categoria Cea mai bună serie informațională – Star Talk.

Citește și Pablo Picasso, următorul GENIU pe lista National Geographic

Câştigătorii vor fi anunţaţi în cadrul celei de-a 69-a ceremonii a Galei Premiilor Emmy, ce va avea loc pe 17 septembrie, şi va fi prezentată de comediantul Stephen Colbert.

Share.