Crăciun 2019 la Sinaia. Cea mai tare OFERTA!

0

Ești în cautarea unui loc de vis pentru petrecerea Crăciunului? Apartament Blue Sky Resort Colina Marei poate fi soluția pentru un Craciun 2019 la Sinaia.

Apartament este cochet, dispune de toate dotarile necesare petrecerii unui sejur perfect. Este compus din 2 camere, o bucatarie complet utilata si o baie.

Apartament este situat in zona de sud a orașului Sinaia, în apropierea Hotelului Mara. Are o vedere superba către munte intr-un ansamblu rezidential de exceptie (Colina Marei).
Este un apartament de exceptie, totul este nou (locația a fost deschisă în urmă cu o lună).
Crăciun 2019 la Sinaia

Capacitate de cazare este de 2+2 (execelent pentru doua cupluri sau un cuplu cu doi copii) – dormitor cu pat matrimonial și canapea extensibilă.
Bucataria este complet utilata (frigider, aragaz, cuptor microunde, cafetiera, toaster, vesela, vase gatit etc). Printre celelalte dotări ale apartamentului mai menționăm: WIFI gratuit, dou[ televizoare (UPC), centrala proprie, semineu.

Apartament Blue Sky Resort Colina Marei pune la dispoziția oaspeților produse cosmetice și îi întâmpină cu un cadou de bun venit (apa plata și minerală, cafea, vin, fructe, ceaiuri etc).

Sejurul de Crăciun costă 1.000 de lei pentru 3 nopți (intrare din 23 sau 24 decembrie), prețul pentru o persoană/noapte fiind excelent pentru condițiile oferite (83lei/noapte).

În GALERIA FOTO de mai jos găsiți câteva imagini. De asemenea, pentru REZERVARI și alte amănunte puteți accesa site-ul TURISTINFO. Tot Aici gasiti si oferta de REVELION

(ADVERTORIAL)
Share.