Dupa Aprozare, urmează Veorica’s Secret

0

Declarația făcută recent de Liviu Dragnea conform căreia se ia în considerare înființarea unei rețele de aprozare, a făcut-o pe Vieorica să aibă o idee. Veorica’s Secret

Surse din cadrul Palatului Victorița au declarat că deschiderea primului magazin Victoria’s Secrets a enervat-o la culme pe doamna de fer a politicii românești.

Veorica’s Secret. Sexy MF

“Sunt premieră sau nu sunt? M-am chinuit atâta timp să port în fiecare zi câte un deux-pieces cât mai deosebit, să ies din mulțime, măcar cu ceva. Ehe! De zilele viitoare aflați că îmi voi deschide propriiia linie vest-imentară. De fapt, va fi estimentară, pentru că se va adresa în special  femeilor din est. Se va numi Veorica’s Secret. Ce noi nu putem? Doar despuiatele alea? În Partid sunt destui care mă admiră și sper ca ideea mea să aibă succesuri”

Se pare că doamna V a ales deja câteva dintre cele mai sexy deux-pieces-uri pe care vrea să le multimplice și cu care vrea să deschidă colecția de primăvară-vară 20.20 – mai jos vă prezentăm numai câteva dintre ele.
Veorica’s Secret. Aprozăresc deci exist

Iar dacă ați pierdut știrea cu aprozarele, iată, pe bune,  citatul complet din Liviu Dragnea:

“Am intrat în Uniunea Europeană, foarte bine, dar nu suntem obligați să mâncăm absolut toate e-urile, adică de ce am fi obligați? Poate reușim să facem ca produsele agricole să se prelucreze mai mult în România, că noi suntem într-o situație foarte frumoasă, se recoltează grâul și cum se întoarce grâul nostru? Napolitane, biscuiți, pâine congelată. Noi luăm pe grău atât și plătim atât când vine napolitana atât. Noi nu mai suntem în stare să facem napolitane, că suntem proști? Adică suntem leneși, nici vorbă, leneșul e Iohannis, nu noi”, a declarat Liviu Dragnea.

Articolul de mai sus este evident un pamflet. Dacă nu v-ați prins, fie nu aveți simțul umorului, fie ați votat cu PSD

Studiu. Oamenii devin mai proști. Nimeni nu știe de ce

Share.