CONCURS. Câștigă 8 kituri de la Plantamed

0

PLANTAMED și My MAGAZINE vă invită la concurs – puteți câștiga 8 kituri Natural de bine, de la pubertate la menopauză  de sustinere a sănătății feminine. Fiecare colet, în valoare de 125 de lei conține Femicur  – recomandat pentru sindrom premenstrual si tulburari de ciclu, Remifemin  – recomandat in menopauza, Cystinol Akut  – pentru infectii urinare, Sedacur Forte  – pentru calmare si insomnie.

De multe ori, femeile trec prin nenumărate stări, de la pubertate până la menopauză. Deseori ele ignoră aceste stări. Le-au văzut manifestându-se la mamele și bunicile lor și de aceea le consideră normale.

Deși le afectează viața și dispoziția. Vorbim aici despre simptomele care provoacă disconfort din: sindromul premenstrual (mastodinii, mastopatii, schimbări bruște de dispozitie), tulburări de ciclu menstrual, menopauză (bufeuri, insomnie, nervozitate, stări de agitație), infecțiile urinare.

Campania “Natural de bine! De la pubertate la menopauză!” își propune în primul rând să ajute femeile să conștientizeze că nu sunt singurele care trec prin asta.  Că sunt probleme reale și există soluții fitoterapeutice la îndemână, folosite deja de femeile din lumea întreagă. Simptomele care însoțesc deseori femeile pe parcursul vieții pot fi atenuate și chiar îndepărtate prin crearea unui obicei nou: administrarea de produse fitoterapeutice.

Regulamentul Concursului  Natural de bine, de la pubertate la menopauză este simplu.

Dati like paginilor Facebook MyMAGAZINE si PLANTAMED (nici un SHARE nu e rău de loc, pentru a afla și prietenele dvs), apoi lăsați la CONCURS mesajul  Natural de bine – femei, urmat de tag a doua prietene, despre care credeți că ar putea fi interesate de concurs!

Astfel, răspunsul va putea arăta, de exemplu cam așa: Natural de bine – femei – @Maria X @Ioana Y.

Concursul începe duminica, 17 martie, și se termină  sambata, 23 martie, la orele 24.00. Câștigătorii vor fi desemnati ulterior, prin tragere la sorți – Random ORG.

Pachetele vor veni acasă la dvs, prin curier, așa că nu este deloc complicat.

SUCCES la Concurs “ Natural de bine!!!

LINK-ul catre concurs il gasiti mai jos

Share.