ŠKODA OCTAVIA RS iV, primele schițe

0

Fanii gamei SKODA RS nu pot fi decât încântați. Brandul a publicat primele schițe oficiale ale modelului care va fi lansat la Geneva, peste o lună. Să vedem ŠKODA OCTAVIA RS iV, primele schițe

Prezentând schițe ale noii ŠKODA OCTAVIA RS iV, ŠKODA oferă detalii în premieră.

Astfel, producătorul ceh de automobile a publicat trei schițe oficiale de design. In care este redat modelul din vârful gamei generației a patra OCTAVIA, ce va fi lansat în premieră mondială în 3 martie, la Salonul Auto de la Geneva.

Detaliile specifice ale gamei RS accentuează și mai pregnant limbajul de design al modelului ŠKODA ce înregistrează cele mai mari vânzări și care acum, la cea mai nouă generație, a crescut ușor ca dimensiuni comparativ cu predecesorul.

De asemenea, OCTAVIA RS iV este primul model ŠKODA RS cu sistem de propulsie hibrid plug-in, astfel că mașina îmbină flexibilitatea optimă pentru un automobil de familie, cu performanțele ridicate la nivel de automobil sport și cu eficiența crescută.
ŠKODA OCTAVIA RS iV, primele schițe, câteva date

La 20 de ani de la lansarea primei OCTAVIA RS pe piață, noua ŠKODA OCTAVIA RS iV deschide acum un nou capitol al acestei remarcabile povești de succes.

OCTAVIA RS este o variantă foarte populară în gamă. Dovada: pe piețele europene principale ale mărcii ŠKODA, în Germania, Marea Britanie și Elveția, fiecare a cincea OCTAVIA livrată la clienți este un model RS. Clienții apreciază interiorul de dimensiuni generoase, dar și flexibilitatea și performanțele sportive. Dispunând de un sistem de propulsie hibrid plug-in cu o putere totală de

180 kW (245 CP), noua OCTAVIA RS iV se evidențiază prin consumul economic și nivelul redus de emisii de CO₂.

cauciucuridirect.ro

ŠKODA OCTAVIA RS iV, primele schițe, una pentru combi

Schițele de design dezvăluite arată atât limuzina OCTAVIA RS iV, cât și varianta COMBI.

Printre detaliile care se remarcă cel mai pregnant se numără grila radiatorului neagră, cu design specific modelelor ŠKODA, precum și masca frontală cu prize de aer mari și detaliile negre distinctive.

Jantele mari din aliaj ușor, difuzoarele din față și din spate și eleronul de pe hayonul limuzinei și respectiv de la plafonul versiunii COMBI accentuează și mai mult alura dinamică a modelului OCTAVIA RS iV.

pieseautoscan.ro

ŠKODA OCTAVIA RS iV, primele schițe. Click pe poza pentru deschidere, apoi click pentru marire

Mazda2 facelift vine în România. Vezi cât costă și care sunt noutățile

Share.