Tibi Uşeriu după Yukon Arctic Ultra: „Să nu uităm că visurile noastre, ale fiecăruia, fie ele mici sau mari, chiar contează. Fără idealuri, mă tem că am dispărea… “

0

Tibi Uşeriu a terminat pe locul al doilea 2 ultramaratonul Yukon Arctic Ultra desfăşurat în Canada, în apropierea Cercului Polar.

Tibi Ușeriu a terminat, joi seara, Yukon Arctic Ultra, după 170 ore și aproape 500 kilometri parcurși. El a ajuns la linia de sosire al doilea, după elvețianul Fabian Imfeld.

De altfel, doar cei doi au reușit să termine ultramaratonul Yukon Arctic Ultra 2020.

Sportivul spune că are două degerături, o tuse pe care a ascuns-o celor care îl verificau, însă emoțional cursa l-a făcut praf: „Praf și pulbere m-a făcut”.

Într-o intervenție telefonică Ușeriu spune că ultima parte a cursei a fost cea mai grea, pentru că a fost zăpadă foarte multă.
Despre cursă, Ușeriu spune că nu se compară cu nimic: „Am crezut că le-am văzut pe toate, dar nu, aici a fost o experiență …. nu se compară cu nimica. Am două degerături, dar mici. Mi-au făcut check-ul, la inimă, la tot, sunt bine, pot să mă duc înapoi la Whitehourse”.

Pe pagina sa de Facebook, Tibi Useriu a lăsat următorul mesaj

Dragilor,

Am ajuns la capăt, deși drumul ăsta părea la un moment dat fără capăt. Vă mulțumesc enorm pentru susținerea voastră. Fără gândurile voastre bune, jur că m-aș fi pierdut pe drum. Mulțumesc Tășuleasa și mulțumesc Via Transilvanica, drumul nostru, al tuturor, cel care m-a trimis aici în delegație, ca ambasador.

La ora asta, gândurile mele sunt puține și simple. Zic asa: Uneori, pare greu să te întorci și doar pentru că ai uitat undeva becul aprins. Să te întorci acolo unde ai suferit o traumă, e un pic și mai greu. Pozele astea două puse în paralel, spun povestea acestei aventuri. Sunt fericit că am îndreptat lucrurile.

Trag scurt o concluzie de încheiere, înainte de a mă prăbuși într-un somn adânc: Să nu uităm că visurile noastre, ale fiecăruia, fie ele mici sau mari, chiar contează. Fără idealuri, mă tem că am dispărea. Așadar, să nu renunțăm la ele orice ar fi. Vă mulțumesc, ne vedem acasă!
Multumesc Aliat Targu Mures!

Medicul chinez care avertizase cu privire la pericolul Coronavirusului, răpus de gripa

 

Share.