LUCIAN MÎNDRUȚĂ, special guest-star în spectacolul RADIO, la Teatrul Național „Marin Sorescu” din Craiova

0

După o pauză de 18 luni de la data ultimei reprezentații (martie 2020),  Teatrul Național „Marin Sorescu” din Craiova reia vineri, 12 noiembrie ora 18:00, spectacolul RADIO de Eric Bogosian, în regia lui Bobi Pricop, avându-l special guest star pe Lucian Mîndruțăuna dintre cele mai cunoscute vedete media din România.

Jurnalist, blogger, media trainer și prezentator radio, Lucian Mîndruță este gazda emisiunii “Lucian Mîndruță la Digi FM“. Aici, Lucian abordează cele mai importante subiecte ale momentului pe care le comentează cu ascultătorii, în timp ce aceștia intră în direct prin telefon și își spun “oful”, pentru urechile întregii țări.
Spectacolul RADIO s-a bucurat de un mare succes la data premierei (decembrie 2019), primind numeroase cronici de specialitate favorabile, iar actorul Sorin Leoveanu a fost nominalizat la Premiul UNITER pentru cel mai bun actor în rol principal, pentru rolul Barry Champlain.

Bobi Pricopesteunul dintre cei mai inovativi și suprinzători tineri regizori, candidat, începând cu anul 2018, la Premiul Europa pentru Teatru. Regizor angajat al Naționalului craiovean, Bobi se află la cea de-a patra montare aici, după PROFU DE RELIGIE de Mihaela Michailov, ILUZII  de Ivan Vîrîpaevși AUTORUL de Tim Crouch.Share.