Muşchi de cangur? Aţi auzit? Nu, nu e nici o cioacă. E ceva care se mănâncă. Şi dacă nu credeţi, trebuie să urmăriţi, diseară, „Chefi la cuţite”
Este greu să-i impresionezi pe chefi. Pentru că au văzut ( si au gustat) multe. Tocmai de aceea unul dintre concurenţii din această seară propune nimic altceva decât MUŞCHI DE CANGUR. Da, aţi auzit bine.
Aşa că în farfurie avem: Mușchi de cangur din Australia, piure de yam din Africa, rubarbă, callaloo (care e un soi de spanac jamaican) și ackee din Jamaica
Acestea sunt ingredientele de bază cu care concurentul va jongla în farfurie.
Cum vor reacționa jurații când vor gusta? Ce părere au despre carnea de cangur, pe care nu au mai încercat-o până acum, vom afla luni de la 20.30 la „Chefi la cuțite”.La Antena 1, evident.