Inca o data ambasadorul Vegeta, Chef Liviu Balint, cucereste bucatariile romanesti cu o reteta care iti va desfata simturile.
Si pentru că este vară, ce idee aveti mai bună decât să mergem la un barbecue? Pont – rețeta care urmează poate fi rezolvată instant și de către cei mai puțini pricepuți în ale bucătăriei.
Pentru delicioasa reteta mixt grill propusa de Chef Liviu Balint ai nevoie de: coaste barbeque, ceafa de porc, piept de pui, cabanos si cotlet de porc.
Cantitatile le vei alege în functie de numarul de invitati pe care vrei sa-i uimesti cu talentul tau gastronomic. Presari Vegeta Grill peste (viitoarele) fripturi si lasi bunatatile sa fie patrunse în tihna, aproximativ 30 minute. Numai bine, ai timp sa schimbi o vorba cu musafirii sau sa verifici daca jarul este generos.
Odata trecute cele 30 minute de împrietenire dintre condimentele Vegeta Grill si carnea îmbietoare, totul va merge ca uns. Singura ta grija va fi sa te asiguri ca toata lumea mai primeste cel putin înca o portie. Cererile nu vor înceta sa apara, te asigura Chef Liviu Balint. Cand îmbini maiestuos atat de multe condimente atent selectionate, gustul carnii este evidentiat si nimeni nu va rezista tentatiei prea mult, nici macar cei aflati la dieta.
Mancam sau doar gustam? Mai bine savuram! Pofta buna!